My favorite bloggers! 

Hello everyone! While I was walking with my friend at the park we were talking about youtubers and bloggers so I got the idea to write a post about my favorite bloggers. Let’s get started! 

1. Branas Devine World 

http://branasdivineworld.com/

Brana is a beauty, fashion,lifestyle, travel vlogger and of course a blogger. My favorite post from her is: http://branasdivineworld.com/2016/08/branas-divine-world-travel-lista/  This post is so helpful! 

2. Kats take 

http://www.katstake.com/

She is a cooking/reviewer of restaurants blogger and she just made a blog but she’s very good at it. The design is amazing! My favorite post from her is: http://www.katstake.com/blog/2017/2/2/worth-it That post is so inspirational! Check it out. 

3. Portable package (Irina Lakicevic) 

http://www.portablepackage.com/

She is a fashion blogger and I don’t have favorite posts from her because I’ve just discovered her maybe two or three days ago but she has a good design and her photos are amazing. 

I hope you liked this even if it was a short post but tomorrow will be a post which will be I hope longer and more interesting. Bye! 

Zdravo svima! Danas sam se setala sa drugaricom u parku i pricale smo o youtuberima i blogerima. Sinula mi je ideja da napisem moje omiljene blogerke. Nadam se da ce vam se svideti ovaj post. Krenimo! 

1. Branas Devine World 

http://branasdivineworld.com/

Brana je lifestyle, travel, beauty, fashion bloger i takodje vloger. Moj omiljeni njen post: http://branasdivineworld.com/2016/08/branas-divine-world-travel-lista/

2. Kats take 

http://www.katstake.com/

Kat (nadimak) je blogerka koja recenzira restorane a ponekad i sama spremi hranu pa to mora da podeli sa svojim pratiocima. Blog joj je super dizajniran a lajkovi i komentari na njenim postovima su to dokazali iako je ona tek napravila blog. Moj omiljeni njen post: http://www.katstake.com/blog/2017/2/2/worth-it Ovaj post je mnogo inspirativan. 

3. Portable package (Irina Lakicevic) 

http://www.portablepackage.com/

Ona je modni bloger i dizajn bloga je sjajan. Nemam omiljeni post jer sam je tek otkrila pre dva dana ali koliko sam videla slike su super, kao i kod ove dve prethodne blogerke. 

Kod svih blogerki se vidi da se trude i da postuju zelje njihovih pratioca. Dizajn, fotografija, sam sadrzaj je super. Sve pohvale! Nadam se da vam se svideo ovaj post i vidimo se sutra sa novim postom. Cao! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s